Faktorer å vurdere før du kjøper en Apartment

Reglene for å finne og kjøpe en leilighet gjelder enten du er ung og er først å forlate hjemmet eller nedbemanning etter at barna har fløyet redet. Leiligheter appellere til alle slags grunner, men de grunnleggende prinsippene i å gjøre et valg nesten alltid gjelder i hvert kjøp.

Her er noen faktorer du bør vurdere i å gjøre ditt valg. Selvfølgelig hvis du ikke har noen bånd og potter av kontanter da har du et mye større utvalg enn noen som har til å leve i nærheten av der de jobber og er på et strengt begrenset budsjett. Så her går.

Dyr anyone?

Hvis du er glad i dyr så du kan ha et problem. Alle leilighetskomplekser har visse regler og mange forby eierskapet av kjæledyr. Mind du en gullfisk kan være greit, men hunder og katter er ofte ikke tillatt. Don & rsquo; t forelsker seg i en leilighet før du vet om du kan ha din elskede pooch med deg

Ledelse kroppen

Alle leilighetskomplekser har et sett med regler om livet i komplekset.. Dette kan dekke slike ting som å opprettholde et felles hageområde, male utsiden av bygningen og reparasjoner på taket og eksterne funksjoner som renner og nedløpsrør. Før du kjøper leiligheten din finne ut hva avgift for juridisk og hva er dos og don & rsquo; ts de styrer på. Som eier har du en stemme på beslutninger som påvirker komplekset.

Vanlige vegger

Hvis du deler en felles eller partiet veggen, hva er dens tykkelse? Leilighetene mener innbyggerne er ofte bor i umiddelbar nærhet til andre. Taket ditt kan godt være noen andre & rsquo; s gulvet. At & rsquo; s hvorfor de beste etasjes leiligheter vanligvis koster mer & ndash; de har ingen ovenpå naboer! Det kan være en god idé å inspisere om natten når tilstøtende leilighetene er opptatt og barna og TV er i full røst.

The Sun

Har din potensielle leiligheten får rikelig med sollys? Naturlig lys er viktig, men hvis du er i et skyggefullt aspekt, spesielt om vinteren, vil leiligheten være mindre hyggelig enn noen som har liberale doser med strålende solskinn. . Sjekk på sollys

Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet

Det & rsquo; s den gamle eiendoms mantra. Det verste leilighet i den beste gaten vil alltid selge på grunn av plasseringen. Du ønsker kanskje å være en eier-okkupant, men hva hvis du senere bestemmer deg for å flytte? Vil leiligheten være lett å selge eller leie? Plasseringen kan godt avgjøre spørsmålet. Skoler, offentlig transport, sykehus, kjøpesentre er alle nødvendige steder for folk flest. Er de hendig til leiligheten din?

Building kvalitet

Selv om du bare har tenkt å bo i leiligheten din for et par år, er kvaliteten på sin design og konstruksjon viktig. Få det sjekket ut av en anerkjent byggmester. Du skjønner & rsquo; t ønsker reparasjon regninger. Se etter kvalitet i første omgang.

Heritage

Moderne leilighetskomplekser er springing opp over hele byen. De har trendy design og moderne utstyr, kabeltilkoblinger for TV og datamaskin og selv swish heiser. Men det & rsquo; s ofte slik at gamle stil bygninger setter mye i verdi over tid. Bare fordi et leilighetskompleks er gammel, doesn & rsquo; t mener det spiller & rsquo; t sette pris på verdien. Spør rundt og seriøst vurdere noe sånt som en art deco leilighet for stil og økonomisk sikkerhet.

Det er mye å sjekke når du kjøper en leilighet. Lag en liste. Sjekk de tingene som passerer testen. Rommet plass, hage, balkong, støy og andre leietakere er alle verdt betraktning
. & Nbsp.;

eiendom

 1. Jaypee Krescent Homes New Launch Noida
 2. Serviced Apartments - I Hot Demand
 3. Stoppe repossession Og finne den virkelige verdien av ditt House
 4. Skritt tatt av interessentene til å stabilisere leieprisene i Dubai
 5. *** Lønnsom Lærdommer fra Multi-Unit Foreclosures
 6. Vil du ha en fullt funksjonell offfice med minimal kostnad? Se hvordan betjente kontor kan dra You
 7. Eiendom Beredskaps Tilbud - Fordeler og ulemper for både kjøper og Seller
 8. Sammenligning På South Beach Condos Versus enkelt familie hjemme Properties
 9. Hvem vil generere Jobs? Demokratene? Virkelig? 
 10. Dominikanske Republikk Virkelig Estate
 11. Tenker utenfor boksen i fast Estate.
 12. Oppnå en uslåelig eiendom på Noida
 13. Yuga Homes Alta Vida: Affordable Hi-life Apartments
 14. Retningslinjer i å tjene penger med Rental Property
 15. Innhenting Investment Property Financing
 16. Short Sale skattemessige konsekvenser? 
 17. Hvordan lykkes i Real Estate fra en gammel Pro
 18. 3 fallgruvene å unngå når du spiller innenfor fast eiendom Game
 19. 100% finansiering er å eie vår drøm hjem Sooner
 20. Lei til eget hjem En av de beste alternativene for fremtidig Homeowners