Grunner til å velge Serviced Apartment

& laquo; Det er ingenting som å bo hjemme for ekte komfort & rdquo; - Jane Austen. På MoLi Serviced Apartments, kan du nyte den hjemmekoselige komforten som vi er den ledende leverandøren av betjente leiligheter og bedriftsboligløsninger i de store forretningssentre over hele verden, presenterer det samling av New York betjente leiligheter. Våre betjente leilighetene blir fordelaktig beliggenhet i veletablerte boligområder med spesielle transportforbindelser og rikelig valg av dining, shopping og underholdning steder.

Følgende er topp 5 grunner til å velge en MoLi Serviced Apartments over et hotellrom

1. Home Away from Home & ndash; MoLi Serviced Apartments tilbyr luksuriøse, betjente leiligheter, som er ikke rom men fullt møblerte rom med separat stue og soverom, egnet for både korte så vel som lange opphold. Du skjønner & rsquo; t trenger å bekymre seg om komfort, da disse ikke er hus, men boliger

2.. Superior fasiliteter-MoLi Serviced Apartments forenkler du en meget høy standard med moderne innredning med førsteklasses hjemmeunderholdning fasiliteter som TV, DVD, CD og de aller siste rommet teknologier. Banker, minibanker, supermarkeder og medisinske fasiliteter er også like ved disse leilighetene.

3. Kostnadseffektivitet MoLi Serviced Apartments tilbyr utmerket valuta for pengene. Vi gir deg kostnadseffektive boenheter med fleksible, omsettelige kontrakter. Forretningsreisende kan også spare penger ved å arrangere møter i leilighetene i stedet for å leie et eget møterom.

4. Feel Good Factor - De første ukene eller månedene i et nytt land kan være vanskelig. Men på MoLi Serviced Apartment gir deg komfort, kvalitet og alle ledende fasiliteter for å la deg føle den gode faktor. Med plass og fasiliteter av disse leilighetene, kan man faktisk føle motivasjon og effektivitet.

5. Personvern-motsetning til et hotell, hvor du må dele lobby med andre gjester, betjente leilighetene har en større mengde av personvern. En boligblokk i en hoved byen vil i gjennomsnitt ha 30 til 50 leiligheter. Derfor maksimalt rundt 100 til 150 mennesker, så sammenlignet med et vanlig hotell, noe som betyr mer privatliv.

luksusleiligheter vokser i popularitet. Tidligere nevnte er noen store grunner til å velge en luksus betjente leiligheter over et hotell mens du reiser. Og vår guiding rektor til suksess er å tilfredsstille forretningsorienterte fagfolk nok tilfredsstillelse, slik at de kan innpode sin lit til oss i fremtiden.

Kontakt oss nå! Din luksus betjente leiligheten er bare en telefonsamtale unna. Du kan også bestille oss på http://www.servicedapartmentnewyork.com/booknow.php
. & Nbsp.;

eiendom

 1. Topp 7 Frykt for eiendomsmegling investorer i dag & amp; Hvordan Syndication er svaret på Problems
 2. 13 ekstra utgifter til å være oppmerksom på før du kjøper en Home
 3. New York Office Space og Din Dreams
 4. Dubai Property: En enkel måte å tjene profitt innen kort tid Lapse
 5. Elementer å gjøre på tur i Brazil
 6. Temple Realtors tilbyr spesialiserte tjenester knyttet til eiendom transactions
 7. Grab The Home Of Your Dreams
 8. Miami Lifestyle, spennende, avslappende og Glorious
 9. Kjøpe et nytt hjem? Sjekk ut disse Topp Valg i Co Actual Estate
 10. New Launch Baner Road, Teerth Towers Baner Road Pune, Booking Åpne Call Nå 9960800822
 11. Ting du bør vite når du kjøper en leilighet i North Park Residences Yishun Central
 12. Eiendom Bringer - Vurderer Årsak Technology Sources
 13. Selge huset Online - 3 Tips om å selge huset fast
 14. Tips om å finne den beste boliglån Broker
 15. Nye håp, nye ambisjoner om Karachi Eiendom! 
 16. Leasing Retail Space - Ved hjelp av en Broker
 17. Min Short Sale Strategy
 18. Er Abu Dhabi overfor Dubai-lignende eiendom nedgangen 
 19. Funksjoner & amp; Anlegg av Wave by NH 24
 20. Skal du betale listen for Regional selve eiendommen Expense Properties